Kezdőlap

Tisztelt Partnerünk!

Változás áll be a dohánytermékek forgalmazásában!

2013. évi I. törvény a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény, valamint a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló 2003. évi CXXVII. törvény módosításából kiderül, hogy
a forgalmazás és a megjelenés is egységesítve lett.

Mivel az egységes megjelenés kötelező, FONTOS hogy ezek szem előtt tartásával alakítsa ki üzlethelyiségét!

Célunk, hogy weblapunkon keresztül ön megtalálja számításait, ötleteket tudjunk Önnek adni, hogy üzletét a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. által kiadott arculati kézikönyv előírásai alapján
alakítsa ki, rendezze be.

A településektől függően nem elég csak az arculati elemeknek megfelelni, egyeztetni kell a helyi város főépítészével vagy a helyi Építési-Műszaki Tervtanáccsal, hogy a kialakítás a városba elfogadásra kerülhessen!

Alakítsa ki velünk egyszerűen Nemzeti Dohányboltjának arculatát. Megtervezzük, látványtervet készítünk amivel meggyorsíthatja a engedélyeztetési folyamatot.

Mi segítünk, hogy trafikjának egységes, minőségi arculata legyen, megfizethető áron.

A honlapunkon található termékek A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. által kiadott arculati javaslat előírásainak megfelelőek.
Elkészítésre kerülnek a termékek olcsóbb egyszerűbb alapanyagokra, MEGOLDHATÓ!
De azok nem elfogadottak az arculati kézikönyv szerint, ez csak a megrendelő saját felelősségére készíthető el. Amennyiben később az ellenőrzések során probléma adódik, valószínűleg újra le kell gyártani a termékeket a már megfelelő minőségben!

Vállaljuk a termékek kihelyezését, beüzemelését! Az egyedi fóliák elkészítését és helyszíni dekorációját!
 
A termékeknél megjelenő árak csak a termék elkészítési árát jelentik. A kiszállítás, helyszíni felmérés, kihelyezés és a beüzemelés külön költséget jelent!

Kérjük, elérhetőségeinken vegye fel velünk a kapcsolatot!


Üdvözlettel:
V-Design csapata